Søger du efter et pålideligt værksted i København? 

Hos Kim Ejlertsen Biler – værksted København – har vi bred erfaring med at reparere og servicere alle bilmærker, uanset om det er en personbil eller en varebil.

Der er ingen tvivl om, at der er mange forskellige værksteder at vælge mellem, når du skal have repareret eller lavet service på din bil. Udfordringen er dog, der kan være en meget stor forskel på det ene værksted til det andet –> Book en tid nu. 

Værksted København

Du vil hurtigt opleve, at langt de fleste mekanikere kan lave et hurtigt dækskifte eller skifte en pære. Så snart det bliver mere teknisk, er det der, du skal være sikker på, at dit værksted København ved, hvad det er, de laver. Vores mekanikere hos Kim Ejlertsen Biler er professionelle og dygtige, og de har styr på både teknik og de andre udfordringer, der kan opstå med biler. 

Har du brug for at få repareret din bil eller lavet service af erfarne og kompetente mekanikere? På vores værksted København finder du mekanikere, der kan løse din bil-udfordring, uanset mærke og model inden for person- og varebiler –> Book en tid nu eller ring i dag.

Et Værksted i København til det hele

Hos Kim Ejlertsen Biler gør vi det nemt for dig, fordi vi har samlet alle services på vores værksted København. Her udfører vi alt fra motorservice til småreparationer på alle personbiler og varebiler, uanset hvilket mærke det er. 

Vores brede og mangeårige erfaring sikrer, at vi kan tilbyde alt inden for større eller mindre reparationer, serviceeftersyn m.m. Vi er et alsidigt værksted København, som har en løsning til din bil-udfordring. 

Vi udfører nemlig alt inden for:

Besøg vores værksted på Gladsaxe Møllevej 19 2860 Søborg