Leasing

Leasing – to gode muligheder

Du kan vælge mellem Privat- eller Erhvervsleasing, alt efter hvad du har behov for.

 

Privatleasing

Drømmer du om at skifte bilen ud hvert tredje år eller måske oftere, så er privatleasing et attraktivt alternativ til selv at købe bil. Du har også mulighed for at tegne en servicekontrakt, så du heller ikke skal tænke på dét i leasingperioden.

Med privatleasing gennem AL Finans slipper du for bekymringerne ved at være bilejer. Du betaler et opstartsbeløb samt en løbende månedlig ydelse. Efter endt leasingperiode leverer du bilen tilbage, og så er du klar til en ny aftale.

 

Tilbagelevering
Du behøver ikke frygte en urimelig efterregning, når bilen leveres tilbage. Som udgangspunkt er vi kvit, når bare den er afleveret. Der skal dog betales for eventuelle skader og evt. overkørte kilometer ved returnering af bilen.

 

Forbrugerbeskyttelse
Hos AL Finans bruger de standardkontrakten for billeasing til private, som FDM og brancheforeningen Finans & Leasing har udviklet i fællesskab. Kontrakten gør det nemt for dig at forstå vilkårene ved privatleasing, og sikrer samtidig dine rettigheder som forbruger.

  • Du har ikke penge bundet i bilen.
  • Du skal ikke tænke på værditab ved salg af bilen.
  • Du skal ikke tænke på at sælge bilen.
  • Du skal bare bruge bilen – så klarer vi resten.

 

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er et let og sikkert valg, når din virksomhed skal være godt kørende. Erhvervsleasing gennem AL Finans giver din virksomhed firmabiler og budgetsikkerhed. Samtidig frigiver leasing likviditet, som kan bruges til vækst i virksomheden og øget fokus på kerneforretningen.

En finansiel leasingaftale giver dig og din virksomhed brugsretten til firmabilen i leasingperioden for en løbende månedlig ydelse.

Du får ansvaret for drift og vedligeholdelse af bilen, og du kan selv vælge, om du vil tilkøbe en serviceaftale til leasingaftalen. Når leasingperioden slutter afleverer du bilen tilbage til os, og du kan vælge en anden bil.

 

Erhvervsleasing giver flere fordele
En leasingaftale hos AL Finans giver din virksomhed flere fordele, som blandt andet:

  • Godt kørende: Virksomheden har altid nyere biler.
  • Styrket likviditet: Virksomheden har ikke penge bundet i bilen.
  • Fradrag: Leasingydelsen og en del af momsen kan trækkes fra i regnskabet med det samme.
  • Budgetsikkerhed: Leasingaftalen giver mulighed for en fast månedlig ydelse.
Sidebar