Finansiering

Få overblik over finansiering

Finansiering af bilkøb

Få de bedste lånebetingelser i forbindelse med dit bilkøb hos Kim Ejlertsen Biler ApS. Vi tilbyder konkurrencedygtige billån med særdeles fordelagtige betingelser.

Vi samarbejder med Santander og AL-Finans.

Vores priser på køb af biler er altid yderst konkurrencedygtige – derfor kan vi også formidle finansiering af købet, uden at du skal igennem en omstændig ansøgningsproces.

Hos os kan du få hurtigt svar på din ansøgning – det tager typisk kun 5 minutter inklusiv dokumentudskrivning.

Vi har samarbejdsaftaler med både AL Finans og Santander og kan derfor tilbyde dig lån til favorable priser – nemt og hurtigt. Du får bedre vilkår ved at optage lånet gennem os, og du kan vælge mellem et lån med 20% i udbetaling eller blancolån med tryghedsforsikring.

 

Lån med 20% i udbetaling

Hvis du ønsker at finansiere din bil med et lån, kan du betale 20% af bilens værdi som udbetaling og derefter vælge mellem to lave lånerenter:

  • En variabel rente fra 1,99%
  • En fast rente fra 2,75%

Hvis du vælger et lån med 20% i udbetaling, skal du ikke dokumentere din indtægt og økonomi yderligere for at optage et lån.

 

Blancolån

Et blancolån er et lån uden udbetaling. Gennem Santander tilbyder vi et blancolån med en variabel rente fra 3,95%

Hvis du søger om et blancolån skal du blot dokumentere din årsindkomst, boligsituation og lignende.

Tag en snak med os om et blancolån. Vi kan fortælle dig mere om, hvordan du får et lån, og vi kan også give dig et fornuftigt bud på din nuværende bil, hvis du vil sælge den.

 

SAFE forsikring hos Santander

Uanset lånetype hos Santander kan du tilvælge en SAFE forsikring. Hvis du opretter en SAFE forsikring samtidig med at du optager et lån hos Santander Bank gennem os, er du sikret fortsat at kunne betale af på lånet, selvom uheldet skulle være ude, og du kommer ud for en nedgang i dit indtægtsniveau på grund af eksempelvis afskedigelse eller længerevarende sygdomsforløb.

Ved at tegne en SAFE forsikring sikrer du, at der bliver afdraget på lånet uanset hvad, da forsikringen dækker den månedlige ydelse inklusiv renter i op til et år ad gangen, hvis alvorlige omstændigheder som fyring, sygdom eller ulykke skulle forhindre, at du selv kan betale af på lånet som planlagt.

I tilfælde af dødsfald vil forsikringen desuden indfri lån på op til 750.000 kr.

 

Økonomiforsikring hos AL Finans

Har du overvejet, hvad der vil ske med din økonomi, hvis du pludselig mister din faste indkomst grundet arbejdsløshed eller sygdom?

Bilen bringer os fra A til B. Vi bruger den når vi tager på arbejde, vi kører ungerne til og fra skole, fritidsaktiviteter og til kammerater. Vi bruger den når vi skal på ferie og når vi besøger venner og bekendte.

Som medlem af en A-kasse, har du mulighed for at få dagpenge, hvis du mister dit arbejde eller sygedagpenge, hvis du bliver sygemeldt i en længere periode, men de fleste går væsentligt ned i indtægt og nogle har ikke mulighed for at beholde deres bil.

 

Du opnår følgende fordele ved Økonomisikring

Ufrivillig arbejdsløs (kun lønmodtagere)
– dækning af mdl. låneydelse op til kr. 13.000,- i 12 mdr. (i alt 36 mdr.)

Midlertidig uarbejdsdygtig
– dækning af mdl. låneydelse op til kr. 13.000,- i 12 mdr. (i alt 36 mdr.)

Hospitalsindlæggelse (kun selvstændige eller pensionister)
– dækning af mdl. låneydelse op til kr. 13.000,- i 12 mdr. (i alt 36 mdr.)

Dødsfald – indfrielse af restgæld (max kr. 750.000,-)

Sidebar