Biler i kommission

Opnå en højere pris på din bil, ved at sælge den i en kommissionshandel

Ved at sælge din bil i en kommissionshandel hos Kim Ejlertsen Biler, får du en højere pris for din bil, end hvis du sælger den til en forhandler i ren handel.

Du vil hurtigt opleve, at der er mange fordele ved at sælge din bil gennem en kommissionsaftale frem for privat.

 

 

Spar penge med en kommissionsaftale – Solgt eller gratis

Når du sælger gennem en kommissionsaftale hos Kim Ejlertsen Biler, er du sikker på, at vi gør alt for at få din bil solgt – tilfredse kunder er vores mission.

Som med andre kommissionsaftaler, bliver forhandleravancen delt mellem køber og sælger, hvilket sikrer, at du sparer penge, når du køber en bil. Vi tager kun 5 % i kommission eller minimum 5.000 kr., så det er en attraktiv aftale for dig, der ønsker at bruge færre penge, når du skal købe en bil.

 

Priseksempel

Du får som køber hos os:

  • En bil, som vi vil stå inde for – vi vil ikke risikere vores gode ry.
  • En bil uden restgæld.
  • En aftale, som er uden risiko set i forhold til at forhandle med privatpersoner.
  • En attraktiv finansieringsløsning.
  • En lang række informationer om bilen – alt historik vi har om den.
  • En af de billigste måder at købe en brugt bil på.

 

Vi kan også sælge din bil – Solgt eller gratis

Har du en bil i overskud, efter at du har købt en kommissionsbil hos os? så sælger vi den gerne for dig, og du betaler kun det halve i salær. Formidlingen af salget foregår efter princippet “solgt eller gratis”, som betyder for dig, at du ikke skal betale en krone, hvis ikke vi sælger din bil.

Vi tager billeder af din bil, som bliver lagt ind på vores hjemmeside, og vi annoncerer på alle de store sites på nettet. Alternativt har vi måske allerede kunder i vores køberkartotek til netop en bil som din. Hvis din bil ikke er salgsklar, kan vi hjælpe dig. Vi sørger for, at den kommer til at stå flot og er indbydende for enhver køber.

 

Sørg for, at din bil bliver set af køberne

Langt de fleste købere ser bilen fra vores attraktive udstillingsplads, lige ud til Frederiksborgvej, hvor mange tusinde bilister kører forbi hver dag. Især på grund af vores populære beliggenhed sælger, vi ca. 90% af de køretøjer, vi har i kommission.

Samtidig kan vi tilbyde køberne af bilen en attraktiv finansieringsløsning samt forsikring. Det er en fordel for dig, fordi det ikke er alle, der har mulighed for at betale kontant. Det er en af de udfordringer du hurtigt kan stå overfor, hvis du vælger at sælge din bil privat.

Undgå alt det, ved at lade os hos Kim Ejlertsen Biler sælge din bil med kommission.

Sidebar