Service

Vi udfører service på alle bilmærker

Det har stor betydning for din bil, at du vælger at få udført et serviceeftersyn.

For det første kan det spare dig for penge, fordi du løbende får tjekket, at din bil fungerer, som den skal. For det andet er det med til at øge værdien af bilen, da det har stor betydning for eventuelle købere, at bilens service er overholdt.

Gå derfor ikke på kompromis med at få udført et professionelt serviceeftersyn.

Spar 30% på vintereftersyn.

Serviceeftersyn med stempel i servicebogen

Hos Kim Ejlertsen har vi eget værksted og udfører derfor også serviceeftersyn på alle mærker. Du vil selvfølgelig få et stempel i servicebogen.

Vi følger altid de forskrifter, der er fra bilproducenten, så du er sikker på, at servicet bliver lavet korrekt. Samtidig bruger vi godkendte reservedele af høj kvalitet, så din bil bevarer fabriksgarantien.

Vi tilbyder

4-hjulsudmåling

En forkert sporing giver større slid på dækkene, højere brændstofforbrug og forringet sikkerhed.

Aircondition-service

Trykprøvning af anlæg med nitrogen, for at kontrollere, at der ikke er utætheder. Udsugning af fugt, rensning af evt. bakterier og svampespore.

Påfyldning af kølemiddel ifølge fabriksoplysninger og påføring af olie og sporemiddel. Gennemgang og evt. rensning af klimaanlæg.

Bremseservice

Vedligeholdte bremser holder meget længere end bremser der ikke bliver vedligeholdt. Det et er derfor vigtigt at vedligeholde bilens bremser både for sikkerhed, økonomiens og miljøets skyld.

Klargøring til syn

Få et synstjek inden bilen sendes til syn – det betaler sig.

Dæksalg- og montering

Vi leverer sommerdæk og vinterdæk til konkurrencedygtige priser. Vi forhandler kvalitetsmærker såsom Michelin, Continental, Goodyear og Yokohama.

Elektro-speciale

Indkodning af kørecomputer, reparation af ledningsnet.

Reparationer på alle mærker

du har også mulighed for at få lavet diverse reparationer på vores værksted, uanset hvilken bil du har.